Songwriting (vanaf 10 jaar)

Groepslessen speciaal voor kids die het tof vinden om te leren ‘topline’-schrijven maar ook liedjes voor zichzelf als artiest in spé willen maken. Onder begeleiding van een getalenteerde en succesvolle singer-songwriter/ producer leren de kinderen songwritingtechnieken die multi-toepasbaar zijn. In een langer traject leren de kids als vervolg hierop zichzelf opnemen en zij krijgen de belangrijkste, eerste stappen voor nabewerking van de opnames aangeleerd.

Deze cursus gaat later in het seizoen van start. Nu al enthousiast? Geef je vast op via het inschrijfformulier en wees verzekerd van een vrijblijvende plek op de wachtlijst.

Start: Nader te bepalen

Kosten: Nader te bepalen

 

Dag Tijd Locatie
Nader te bepalen
 Nader te bepalen

Voor de lessen in KADE40 is eenmaal per schooljaar Rotterdampas korting beschikbaar. Voor alle lessen in Zuid-Holland maken gezinnen met een laag inkomen mogelijk kans op steun van het jeugd-cultuurfonds.  

 • “Ik ben gek op zingen! Het is heel gezellig en juf Roosje is superlief!”

  Lisa (9 jaar)
 • “Er zijn weinig mensen die zó begaan, betrokken en enthousiast zijn als het gaat om de ontwikkeling en het plezier van kinderen. Een plek waar kinderen gezien worden, er mogen zijn en aangemoedigd en gestimuleerd worden om hun (zang)talenten te ontdekken en ontwikkelen. Geweldig wat je doet en hoe je het doet Roos!”

  Floortje Lopes
 • “Wat ik nou heel leuk vind is dat we telkens optreden en straks hebben we een héél groot optreden in de,…ehh… Stadsgehoorzaal!”

  Sacha (8 jaar)
 • “Onze dochter heeft het er uitstekend naar haar zin, zingt de hele dag en gaat met plezier naar de optredens toe. En er wordt vaak opgetreden, wat de kinderen echt het gevoel geeft dat ze het ergens voor doen. Dat ze gezien en gehoord worden : ). De sfeer is relaxed. Roosje is lief en enthousiast. Wat wil je nog meer?”

  Esther Blaauw
 • “Wat een leuke plek voor kids....en al gelijk ook echt samen zingen! Mijn dochter is er helemaal weg van.”

  Aicha Olsen
 • “We zingen allemaal verschillende liedjes en we hebben heel vaak optredens. Maar het allerleukste is juf Roosje, ze is leuk en lief!”

  Mia (7 jaar)

Start typing and press Enter to search