Vanaf 4 (4 en 5 jaar)

Van zingen word je blij! En als je vier jaar bent, kun je daar al heel goed mee beginnen. Op speelse wijze wordt gewerkt aan liedjes leren en bewegen op de muziek. De muzikaliteit en stemgebruik wordt aangewakkerd en het vermogen zich te uiten gestimuleerd. Dat in een veilige en inspirerende omgeving waarin de je zoon of dochter zichzelf kan zijn.

Villa Voice wordt regelmatig benaderd om optredens te verzorgen bij festiviteiten in de stad en eens per half jaar is er een eindpresentatie voor familie en vrienden. Die optredens zijn de kers op de taart, een succeservaring die de kinderen nooit meer vergeten!

Villa Voice Vanaf Vier is een mooie opstap naar het Villa Voice Kinderkoor.

Start: September
Instromen gehele seizoen mogelijk

Kosten: €24,20 per maand, (doorlopende incasso 12 maanden)

Dag Tijd Locatie
Dinsdag 15.30 – 16.15 KADE40 Vlaardingen
Woensdag 14.00 – 14.45 ROCKIT Den Haag

Voor alle lessen in Zuid-Holland maken gezinnen met een laag inkomen mogelijk kans op steun van het jeugd-cultuurfonds.  

 • “Ik ben gek op zingen! Het is heel gezellig en juf Roosje is superlief!”

  Lisa (9 jaar)
 • “Er zijn weinig mensen die zó begaan, betrokken en enthousiast zijn als het gaat om de ontwikkeling en het plezier van kinderen. Een plek waar kinderen gezien worden, er mogen zijn en aangemoedigd en gestimuleerd worden om hun (zang)talenten te ontdekken en ontwikkelen. Geweldig wat je doet en hoe je het doet Roos!”

  Floortje Lopes
 • “Wat ik nou heel leuk vind is dat we telkens optreden en straks hebben we een héél groot optreden in de,…ehh… Stadsgehoorzaal!”

  Sacha (8 jaar)
 • “Onze dochter heeft het er uitstekend naar haar zin, zingt de hele dag en gaat met plezier naar de optredens toe. En er wordt vaak opgetreden, wat de kinderen echt het gevoel geeft dat ze het ergens voor doen. Dat ze gezien en gehoord worden : ). De sfeer is relaxed. Roosje is lief en enthousiast. Wat wil je nog meer?”

  Esther Blaauw
 • “Wat een leuke plek voor kids....en al gelijk ook echt samen zingen! Mijn dochter is er helemaal weg van.”

  Aicha Olsen
 • “We zingen allemaal verschillende liedjes en we hebben heel vaak optredens. Maar het allerleukste is juf Roosje, ze is leuk en lief!”

  Mia (7 jaar)

Start typing and press Enter to search