Kinderkoor (6 t/m 12 jaar)

Van zingen word je blij! Dat blije gevoel en plezier beleven aan het zingen is het belangrijkst bij het Kinderkoor. Daarnaast ontwikkelen kinderen hun muzikaliteit en zelfvertrouwen.  We zingen hippe liedjes van Kinderen voor Kinderen, Top40 en ZangExpress. Natuurlijk werken we aan performance en wordt er ook bewogen op de muziek. Nieuwe dingen leren gaat het best wanneer je je veilig en fijn voelt in de groep. Dus daar zorgen de docenten dan ook voor. De regelmatige optredens zijn een kers op de taart, een succeservaring die de kinderen nooit meer vergeten!

Start: September, instromen gehele seizoen mogelijk

Kosten:€30,- per maand

Dag Tijd Locatie
Woensdag (Roosje) 13.30 u GITAARSCHOOL Vlaardingen
Donderdag (Maxine) 16.00 u KADE40 Vlaardingen
Vrijdag (Roosje) 16.00 u DOCK Schiedam Zuid

Voor alle lessen in Zuid-Holland maken gezinnen met een laag inkomen mogelijk kans op steun van het jeugd-cultuurfonds.  

 • “Ik ben gek op zingen! Het is heel gezellig en juf Roosje is superlief!”

  Lisa (9 jaar)
 • “Er zijn weinig mensen die zó begaan, betrokken en enthousiast zijn als het gaat om de ontwikkeling en het plezier van kinderen. Een plek waar kinderen gezien worden, er mogen zijn en aangemoedigd en gestimuleerd worden om hun (zang)talenten te ontdekken en ontwikkelen. Geweldig wat je doet en hoe je het doet Roos!”

  Floortje Lopes
 • “Wat ik nou heel leuk vind is dat we telkens optreden en straks hebben we een héél groot optreden in de,…ehh… Stadsgehoorzaal!”

  Sacha (8 jaar)
 • “Onze dochter heeft het er uitstekend naar haar zin, zingt de hele dag en gaat met plezier naar de optredens toe. En er wordt vaak opgetreden, wat de kinderen echt het gevoel geeft dat ze het ergens voor doen. Dat ze gezien en gehoord worden : ). De sfeer is relaxed. Roosje is lief en enthousiast. Wat wil je nog meer?”

  Esther Blaauw
 • “Wat een leuke plek voor kids....en al gelijk ook echt samen zingen! Mijn dochter is er helemaal weg van.”

  Aicha Olsen
 • “We zingen allemaal verschillende liedjes en we hebben heel vaak optredens. Maar het allerleukste is juf Roosje, ze is leuk en lief!”

  Mia (7 jaar)

Start typing and press Enter to search