ZANG

Van zingen word je blij. Heerlijk, even jezelf uiten op muzikaal vlak. In een groep, of in een individuele zangles. Bij Villa Voice vinden we het belangrijk dat je groeit, maar ook plezier ervaart in het zingen. Zingen is een manier om jezelf te uiten. Je lichaam maakt goede stofjes aan maar ook je brein blijft er fit bij!

Lesaanbod:

Vanaf 4 (4-5 jaar)

Speelse groepslessen waar kinderen liedjes zingen en bewegen op de muziek.


Kinderkoor (6 t/m 12 jaar)

Vrolijke groepslessen waar kinderen moderne popliedjes voor kids (Kinderen voor Kinderen, ZangExpress) zingen en toewerken naar optredens. 


Musicalkids

Vrolijke groepslessen waarin zang, spel en dans worden afgewisseld door verschillende docenten. De kinderen werken toe naar een theaterproductie in een prachtige theaterzaal, compleet met licht, geluid, kostuums en publiek.

Sing & Dance (6 t/m 12 jaar)

Vrolijke groepslessen waar dans- en zang elkaar afwisselen om te werken aan het performen liedjes van o.a. kinderen voor kinderen en (Disney)musicals.


Tieners (10 t/m 15 jaar)

Vrolijke en uitdagende groepslessen waarin de tieners toffe en mooie Top40 Hits zingen en toewerken naar optredens. Bewegen op de muziek is niet meer weg te denken.


Volwassen zanggroep

Sfeervolle groepslessen waarin volwassenen popsongs zingen. Er wordt gewerkt aan stembevrijding en meerstemmigheid.


INDIVIDUELE ZANGLESSEN (VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN VANAF 8 JAAR)

Samen gaan we werken aan jouw persoonlijke leerdoelen en met de muziek die jouw aanspreekt. 

 • “Ik ben gek op zingen! Het is heel gezellig en juf Roosje is superlief!”

  Lisa (9 jaar)
 • “Er zijn weinig mensen die zó begaan, betrokken en enthousiast zijn als het gaat om de ontwikkeling en het plezier van kinderen. Een plek waar kinderen gezien worden, er mogen zijn en aangemoedigd en gestimuleerd worden om hun (zang)talenten te ontdekken en ontwikkelen. Geweldig wat je doet en hoe je het doet Roos!”

  Floortje Lopes
 • “Wat ik nou heel leuk vind is dat we telkens optreden en straks hebben we een héél groot optreden in de,…ehh… Stadsgehoorzaal!”

  Sacha (8 jaar)
 • “Onze dochter heeft het er uitstekend naar haar zin, zingt de hele dag en gaat met plezier naar de optredens toe. En er wordt vaak opgetreden, wat de kinderen echt het gevoel geeft dat ze het ergens voor doen. Dat ze gezien en gehoord worden : ). De sfeer is relaxed. Roosje is lief en enthousiast. Wat wil je nog meer?”

  Esther Blaauw
 • “Wat een leuke plek voor kids....en al gelijk ook echt samen zingen! Mijn dochter is er helemaal weg van.”

  Aicha Olsen
 • “We zingen allemaal verschillende liedjes en we hebben heel vaak optredens. Maar het allerleukste is juf Roosje, ze is leuk en lief!”

  Mia (7 jaar)

Start typing and press Enter to search