Lesaanbod

Vanaf 4 (4 t/m 6 jaar)

Van zingen word je blij! En als je vier jaar bent, kun je daar al prima mee beginnen. Op speelse wijze wordt gewerkt aan liedjes leren en bewegen op de muziek. De muzikaliteit wordt aangewakkerd en het vermogen zich te uiten gestimuleerd. Dat in een veilige en inspirerende omgeving waarin de je zoon of dochter zichzelf kan zijn. Villa Voice Vanaf Vier is een mooie opstap naar het Villa Voice Kinderkoor.

Start: 4 september 2018
Kosten: € 145,- sept. 2018 t/m jan. 2018

Dag Tijd Locatie
Dinsdag 16.00 – 16.45 KADE40 Vlaardingen

Kinderkoor

Van zingen word je blij! Dát is wat belangrijk is bij Villa Voice Kinderkoor. Er zijn lessen op verschillende dagen en tijden, en de groepen zijn onderdeel van één groot kinderkoor dat bestaat uit meer dan 40 leerlingen. Je kind ontwikkelt een positief zelfbeeld en ontdekt zijn of haar muzikaliteit. En gelukkig gaat leren het allerbest wanneer kinderen plezier maken! De regelmatige optredens zijn een kers op de taart, een succeservaring die de kinderen nooit meer vergeten!

Start: week van 3 september 2018
Kosten: € 145,- sept. 2018 t/m jan. 2018

Dag Tijd Locatie
Dinsdag 16.00 – 17.00 KADE40 Vlaardingen
Woensdag 13.30 – 14.30 Gitaarschool Vlaardingen
Donderdag 16.00 – 17.00 KADE40 Vlaardingen
Vrijdag 16.00 – 17.00 Wijkcentrum Zuid-Schiedam

Tieners

Laat je horen! Wil jouw tiener lekker zingen, maar is hij of zij het kinderkoorrepertoire ontgroeid? Tieners werken aan hun stem en presentatie en ze zingen de coolste liedjes uit de top40 in groepsverband, lekker veilig, aansprekend en cooool!

Start: 6 september 2018
Kosten: € 145,- sept. 2018 t/m jan. 2018

Dag Tijd Locatie
Donderdag 16.00 – 17.00 KADE40 Vlaardingen

Individuele zangles

Van zingen word je blij! Onder de douche, op de fiets en lekker hard met de radio als je in je auto zit. Maar misschien wil je er wel méér uithalen en wil je je stem verder ontwikkelen. Dat kan! Samen met een professionele zangcoach ga je werken aan jouw persoonlijke leerdoelen en met de muziek die jouw aanspreekt. Individuele- en Duolessen zijn mogelijk.

Start: september 2018
Kosten: €25,- (< 21jr) en €27,50 (21+) per les van 30 min.

Instromen is het hele seizoen mogelijk, lesdata en -tijden in samenspraak.

Jezelf begeleiden
Ukulele/gitaar

Hoe gaaf is het als je jezelf op gitaar of Ukelele kunt begeleiden?! En je word er ook nog eens blij van! Bij Villa Voice kun je gitaar of ukelele-lessen volgen, in een pakket gecombineerd met zanglessen, in samenwerking met de Gitaarschool Vlaardingen. Natuurlijk met repertoire dat jou het meest aanspreekt en wat het best bij jouw niveau past. Een aantal keer per jaar zijn er voorspeelavonden waarin alle verschillende disciplines van Villa Voice samenkomen.

Jezelf begeleiden
Piano

Hoe gaaf is het als je jezelf op piano kunt begeleiden? En je word er ook nog blij van! Bij Villa Voice kun je pianolessen en zanglessen gecombineerd  in één pakket volgen, gegeven door professionele zang- en pianodocenten. Natuurlijk met repertoire dat jou het meest aanspreekt. Een aantal keer per jaar zijn er voorspeelavonden waarin alle verschillende disciplines van Villa Voice samenkomen.

Volwassenen zanggroep

De kinderen lekker aan het zingen bij Vanaf Vier, het Kinderkoor of in de Tienergroep. Natuurlijk kun je even een uurtje de stad in of even heen en weer naar huis. Maar hóe leuk is het eigenlijk om zelf ook even lekker te zingen? Schep op een geheel nieuwe wijze een band met je kids, hoe groot of klein ze ook zijn, door beiden het plezier van zingen te delen en dit gezamenlijk aan het eind van elke reeks aan elkaar te laten zien.

Songwriting

Ben je gek op zingen bij Villa Voice, in het kinderkoor, in de tienergroep of indviduele zangles? En lijkt het je leuk om ook eens eigen teksten en melodieën te maken? Dat kan! In een groepstraject van 12 weken ga je met een ervaren songtwriting-docent aan de slag om gezamenlijk en ook zelf eigen liedjes te maken. Deze mogen worden gepresenteerd door de voorspeelavond die wordt gecombineerd met de meerdere groepen die zingen/ muziek maken bij Villa Voice!

 • “Ik ben gek op zingen! Het is heel gezellig en juf Roosje is superlief!”

  Lisa (9 jaar)
 • “Er zijn weinig mensen die zó begaan, betrokken en enthousiast zijn als het gaat om de ontwikkeling en het plezier van kinderen. Een plek waar kinderen gezien worden, er mogen zijn en aangemoedigd en gestimuleerd worden om hun (zang)talenten te ontdekken en ontwikkelen. Geweldig wat je doet en hoe je het doet Roos!”

  Floortje Lopes
 • “Wat ik nou heel leuk vind is dat we telkens optreden en straks hebben we een héél groot optreden in de,…ehh… Stadsgehoorzaal!”

  Sacha (8 jaar)
 • “Onze dochter heeft het er uitstekend naar haar zin, zingt de hele dag en gaat met plezier naar de optredens toe. En er wordt vaak opgetreden, wat de kinderen echt het gevoel geeft dat ze het ergens voor doen. Dat ze gezien en gehoord worden : ). De sfeer is relaxed. Roosje is lief en enthousiast. Wat wil je nog meer?”

  Esther Blaauw
 • “Wat een leuke plek voor kids....en al gelijk ook echt samen zingen! Mijn dochter is er helemaal weg van.”

  Aicha Olsen
 • “We zingen allemaal verschillende liedjes en we hebben heel vaak optredens. Maar het allerleukste is juf Roosje, ze is leuk en lief!”

  Mia (7 jaar)

Start typing and press Enter to search