MusicalKids (8+ jaar)

Staat jouw kind straks in het theater te stralen als echte musicalster?
Bij de MusicalKids leren de performers in de dop de fijne kneepjes van zang, spel en dans, begeleid door 3 verschillende docenten. De kinderen werken met een script en rollen, zodat ze aan het eind van het seizoen een mooie productie kunnen gaan spelen, in een prachtige theaterzaal voorzien van decor, licht, kostuums en…. applaus!

Start: September, later instromen in overleg

Kosten:€30,- per maand

Dag Tijd Locatie
Maandag (Hélène, Claire en Roosje) 18.45 – 19.45 Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Voor alle lessen in Zuid-Holland maken gezinnen met een laag inkomen mogelijk kans op steun van het jeugd-cultuurfonds.  

 • “Ik ben gek op zingen! Het is heel gezellig en juf Roosje is superlief!”

  Lisa (9 jaar)
 • “Er zijn weinig mensen die zó begaan, betrokken en enthousiast zijn als het gaat om de ontwikkeling en het plezier van kinderen. Een plek waar kinderen gezien worden, er mogen zijn en aangemoedigd en gestimuleerd worden om hun (zang)talenten te ontdekken en ontwikkelen. Geweldig wat je doet en hoe je het doet Roos!”

  Floortje Lopes
 • “Wat ik nou heel leuk vind is dat we telkens optreden en straks hebben we een héél groot optreden in de,…ehh… Stadsgehoorzaal!”

  Sacha (8 jaar)
 • “Onze dochter heeft het er uitstekend naar haar zin, zingt de hele dag en gaat met plezier naar de optredens toe. En er wordt vaak opgetreden, wat de kinderen echt het gevoel geeft dat ze het ergens voor doen. Dat ze gezien en gehoord worden : ). De sfeer is relaxed. Roosje is lief en enthousiast. Wat wil je nog meer?”

  Esther Blaauw
 • “Wat een leuke plek voor kids....en al gelijk ook echt samen zingen! Mijn dochter is er helemaal weg van.”

  Aicha Olsen
 • “We zingen allemaal verschillende liedjes en we hebben heel vaak optredens. Maar het allerleukste is juf Roosje, ze is leuk en lief!”

  Mia (7 jaar)

Start typing and press Enter to search