Zonnetje van de week: Davida

Zonnetje van de week: Davida

Davida werkt op de financiële afdeling van Villa Voice. Sterker nog, zij ís die afdeling. Ze werkt parttime bij Villa Voice en stuurt jou je factuurtje voor de lessen of je bevestiging voor een proefles. Ook is ze vaak aanwezig bij feestelijke events, zoals eindpresentaties en open dagen, om de boel in goede banen te leiden. Dus als je vragen hebt over de factuur, lestijden of je wil graag een proefles volgen dan krijg je via administratie@villavoice.nl Davida aan de andere kant van de lijn. Leuk weetje: Davida is de jongere zus van Roosje, die Villa Voice heeft opgestart. Supergezellig en fijn, zussen die samen werken.

Davida werkt op haar laptop vanuit huis, lekker aan de keukentafel. Zo kan ze ook voor kleine baby Bobby zorgen die zij en echtgenoot Rik een paar maanden geleden op de wereld hebben gezet. Met ook nog 3 eigenwijze katten erbij hebben zij een gezellig huishouden in Vlaardingen.

Na het behalen van haar VWO+ diploma ging Davida Rechten studeren. Al snel bleek dit toch niets voor haar. Ze maakte de switch naar International Business and Languages op de HRO. Tijdens de opleiding heeft ze stages gedaan in Zweden en Parijs. Daarna was Davida een tijd leidinggevende bij Dudok en werkte ze voor een grote bank. Het allerleukst aan werken

Voor Villa Voice vindt Davida dat ze daarmee haar zusje helpt.

Volgende week in het zonnetje bij Villa Voice: MANDY!

Recommended Posts