Zonnetje van de week: Hélène

Zonnetje van de week: Hélène

Hélène geeft dansles aan de leuke zangertjes van de Kinderkoren van Villa Voice in Schiedam in Vlaardingen. Eéns per reeks van 5 maanden studeren de kinderen een uur met Hélène een choreografie in. Vaak is dat bij een lied dat ze al zingen, om zo écht iets extra’s te geven aan hun performance. Met Musical als achtergrond, is Hélène specialist in choreo’s ontwikkelen die goed samengaan met zang.

De combinatie van zang en dans bevalt zó goed, dat er vanaf februari een nieuwe cursus wordt gestart: Sing and Dance! In deze cursus kunnen kinderen die gek zijn op zingen én dansen hun muzikale ei zeker kwijt! Hélène en Roosje (zang) wisselen elkaar af met hun lessen in de cursus. Hélène zal vanaf februari dus meer te zien zijn bij Villa Voice, want ze gaat óók Kleuterdans geven!

Hélène heeft dans gestudeerd aan de Dansacademie in Tilburg. Na haar studie heeft ze op vele podia gestaan in binnen- en buitenland als danseres in verschillende producties. Toen gaf zij ook al regelmatig danslessen. Er kwam een leuke man in haar leven, Ferry èn een prachtige dochter, Lisanne. Met ook nog een leuke hond erbij, vormen ze een super muzikaal gezin.

Sinds tien jaar geeft Hélène peuterdans en kleuterdans in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen. Het meest geniet zij ervan als kinderen plezier beleven aan dansen. Tegelijkertijd vindt ze het fijn om kinderen kennis te laten maken met muziek en bewegen. Als zij hen dan ziet groeien en zelfvertrouwen ziet krijgen, dan is de dag van Hélène helemaal goed. 

Volgende week in het zonnetje bij Villa Voice: DAVIDA!

Recommended Posts