Zonnetje van de week: Maral

Zonnetje van de week: Maral

Maral geeft individuele zangles aan kinderen en volwassenen bij Villa Voice, én ze is de zangdocent van het Kinderkoor dat op donderdag in KADE40 (Vlaardingen) zingt.

Enthousiast en vol overgave leeft Maral haar droom, muziek is haar wereld! Ze is blij dat ze veel werk heeft als zangeres, én dat ze zangles mag geven aan veel mensen. Ze geniet ervan om zangleerlingen te helpen, hun ontwikkeling te zien, en de lach en de traan die er soms bij komen kijken te mogen meemaken. Zowel het lesgeven als het zelf zingen en optreden ziet zij als het meegeven van nieuwe ervaringen, mensen verbinden en raken. Maral raakt dan ook menig mensenhart!

Als klein meisje zong Maral al graag. Zij en haar zangtalent werden gespot door ZangExpress en ze werd gevraagd om hun kersthit ‘Elke dag Kerst’ op te nemen. De clip van een kleine Maral is nog steeds te vinden op Youtube. Het zingen is nooit gestopt en na de basisschool ging Maral naar de opleiding Docent Muziek in Rotterdam. Met enorm veel humor en professionaliteit weet zij het beste in haar leerlingen naar boven te halen en zo de omgeving te besmetten met haar positieve energie. Stil blijven (zitten) is geen optie! Over Villa Voice zegt ze: “Villa Voice is gewoon een heeeel toffe omgeving, een groot warm bad en ik ben heel dankbaar dat ik daar onderdeel van uit mag maken!!”

Deze maand bracht Maral samen met haar gitarist Daan hun eerste single uit. De single Little Raindrop van Maral & Daan is onder andere op Spotify te beluisteren.

Volgende week in het zonnetje bij Villa Voice: ASHLEY!

Recommended Posts