Zonnetje van de week: Rosanne

Zonnetje van de Week: Rosanne

Rosanne geeft les aan de kleinste toppertjes van Villa Voice, van 4 en 5 jaar in Vlaardingen. Als kind trommelde Rosanne al op de potten en pannen in huis en zong ze de hele dag door. Muziek zit haar in het bloed, net als het plezier dat zij beleeft aan het werken met jonge kinderen. Haar keuze voor de opleiding Docent Muziek was dan ook een hele goede, en in 2013 studeerde ze af aan het conservatorium van Maastricht. Wij hier in 010 boffen maar, want Rosanne kwam daarna in Rotterdam wonen met haar grote liefde Rogier. Nu woont het muzikale stel in Vlaardingen, dus zien we Rosanne regelmatig met gitaar op haar rug over de fietspaden gaan, om overal haar creatieve en muzikale kunsten te verspreiden en zo ontzettend veel kinderen blij te maken.  

Eén van de sterke kanten van Rosanne is dat ze de kinderen een veilig gevoel geeft. Daarnaast speelt ze enorm in op de fantasie van het jonge kind en geeft hen hun eigen bijdrage en rol in de les. Op deze manier leren zij hun stem ontdekken en daarmee ontdekken ze zichzelf. Het zelfvertrouwen groeit terwijl de kinderen enorm genieten van de liedjes, de instrumentjes en het samen spelen en muziek maken! En dat is waar Rosanne ook het meest van geniet: de onbevangenheid en het plezier van de kinderen terwijl ze zingen en hoe zij volledig in het verhaal en de muziek op kunnen gaan…!

We gaan het na de herfstvakantie even zonder Rosanne moeten doen, omdat ze elk moment kan bevallen van een kindje! We gaan haar missen maar we hebben een héle leuke invaller voor haar gevonden die we binnenkort ook in het zonnetje zetten. In maart 2020 is Rosanne dan weer terug!

Volgende week in het zonnetje bij Villa Voice: SJHARLIE!

Recommended Posts