Zonnetje van de week: Sjharlie

Zonnetje van de week: Sjharlie

Sjharlie geeft les aan de lieve stoere tieners van Villa Voice in Vlaardingen. Vanaf kleins af aan wilde ze zelf al zangeres worden en dat is haar lang en breed gelukt. Haar eerste optreden was toen ze 6 was, met haar muzikale vader. Daarna was zij eigenlijk niet meer van het podium af te denken. Na de basisschool ging ze dan ook naar de  MBO Theaterschool en daarna de Popacademie in Rotterdam waar ze veel shows met verschillende bands mocht doen.

Vanuit de Popacademie startte zij zelf de band Liptease, die een enorm groot succes was. Onder andere stonden zij in 2014 in de finale van Holland’s Got Talent en sleepten zij daar de tweede prijs binnen. Inmiddels rockt ze ieder weekend the stage met Slash n’ Roses, een Guns n’ Roses tribute. Kortom, Sjharlie is gepassioneerd over zingen en performen en ze is een echt podiumbeest.

Bij Villa Voice geeft zij deze passie door aan kids die daar net zoveel van houden als zij. Ze besteedt aandacht aan het mooi en op een goede manier zingen maar er gaat ook veel aandacht naar performance, zelfvertrouwen en uitstraling. Sjharlie weet met haar vrolijke, stoere en energieke vibes het beste uit kinderen te halen, een vaste club te creëren waarin de kinderen elkaar accepteren en zichzelf mogen zijn en hen om te toveren tot échte sterren.

Volgende week in het zonnetje bij Villa Voice: HÉLÈNE!

Recommended Posts